Terug

✨ WIJ ZIJN HOOFDIMPORTEUR VAN VICTORIA VYNN | GOEDKOOPSTE NAGELGROOTHANDEL VAN NEDERLAND EN BELGIE!

De ondernemer Deel 1

De ondernemer Deel 1

Deze blog gaat over MIJN visie & ervaring over het ondernemen, bij veel interesse zal ik dit vaker met jullie gaan delen!!

Financieel gezond❓Hoe staat jouw bedrijf er financieel voor? 

Wat doe jij eraan om financieel gezond te blijven? Sinds de coronapandemie en de oorlog zijn er bizar roerige tijden ontstaan in de kostprijzen van producten dus ook in jullie behandelingen. 

Prijsverhogingen van jouw producten EN hele vervelende energieprijzen…. Dit geldt niet alleen voor jullie maar ook voor ons! Voor ons zijn de vervoerskosten en OOK de enorme stijging in verpakkingsmaterialen ook nog van groot belang op onze kostprijzen. Dit is als lastig te ervaren maar je kunt er ook nuchter in staan… ALLES is duurder geworden dus waarom zou jij in je salon al de verhogingen voor eigen rekening nemen?

Het is niet reeel maar vaak is het een soort van “angst” om klanten te verliezen… De klant verwacht veelal een kopje koffie en wil er graag warmpjes bij zitten in de koudere periodes… De mooiste nieuwe kleuren op de plank en ook jouw skills dienen up to date te blijven, hieraan hangt gewoonweg een kostenplaatje. Wij zijn eigenlijk wel benieuwd wat jij eraan gedaan hebt om jouw bedrijf op de rails te houden….

Wij hebben een minimale prijsverhoging doorgevoerd MAAR jij blijft de beste prijs krijgen, en veelal kortingen omdat wij veel bulk inkopen en jullie profiteren daarvan!

Onze gratis verzending is vanaf € 200,00 excl. btw -> (alles onder de € 200,00 excl. btw = € 3,95 verzendkosten) dat is noodzakelijk om gezonde voorraden te kunnen inkopen EN ook alleen dan kun je kortingen geven anders reken je onder de streep door en dat is wat we niet willen. BIJNA nooit krijgen wij hier vragen over….

Voor de minimale bijdrage van € 3,95 excl. btw kan je auto niet rijden EN wordt jouw bestelling ingepakt in een nieuwe doos, door een werknemer welke loon ontvangt + verzekerd is, de kosten voor GWE en opslag worden berekend EN ook voor maar € 3,95 wordt het bij jou thuisbezorgd….. (Een kleine rekensom brengt ons al snel richting € 10,00 aan vaste kosten) Wij vinden de bijdrage van € 3,95 ronduit een KOOPJE ✨ En jullie gelukkig ook gezien ons enorme klantenbestand!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    www.goedkopenagelgroothandel.nl 10 / 10 - 47 Reviews @ Google
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »